Zeezout is al jaren de lieveling van een breed publiek en dat is in 2021 beloond met een Michelinster. Geniet van de lekkerste vis in een mooi, zakelijk gedeelte van Rotterdam.
Ervaring en Creativiteit
Laat je verrassen door de smaken en gerechten van chef-kok eigenaar Patrick 't Hart, die hij door zijn jarenlange ervaring en creativiteit weet neer te zetten. De bediening adviseert je over de producten en de brede keuze aan wijnen.
Patron Cuisinier Patrick ’t Hart is na zijn start bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker en de fameuze prestatie om daar binnen 4 jaar een Michelin ster te behalen doorgegroeid binnen de toenmalige De Engel Groep om Restaurant Zeezout op te zetten. Later is hij als ‘Patron’ doorgegaan met dit restaurant. Hij verstaat de kunst om op een heel zorgvuldige en eerlijke manier om te gaan met ingrediënten en te koken met een eigen stijl om daar de cliëntèle mee in de watten te leggen voor een nette prijs.
TIMMETJE is de kerstvoorstelling bij Theater Babel
The Next Now sluit af met een avond vol makers
Schaatsbaan Rotterdam glijdt het 13e seizoen in
Tien Rotterdamse bruine kroegen erkend als ‘Echt Rotterdams Erfgoed’
Heart Melt Bar lanceert nieuwe Latin x Asian kaart
Nederlands Fotomuseum opent op 7 februari in pakhuis Santos
Absurdistisch theaterstuk De Koning Sterft in Theater Altstadt
De uittips van Nanine Linning (artistiek directeur Scapino Ballet Rotterdam)
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg op donderdag de leukste tips en acties in je mail.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.