Eet meer voor minder op rustige momenten bij The Harbour Club
Eet meer voor minder op rustige momenten bij The Harbour Club
Per direct zet The Harbour Club een gedurfde stap door flexibel prijsbeleid in te voeren op het gehele assortiment. Op minder druk bezochte dagen krijgen gasten een scherpere prijs. Met dit statement wil The Harbour Club een cultuuromslag in de Nederlandse horeca teweeg brengen. The Harbour Club is in Rotterdam al jarenlang een populair restaurant in het park bij de Euromast.
Op de meest drukbezochte momenten is er geen ruimte voor prijsvoordeel. Op rustigere dagen zoals maandag tot en met woensdag en sommige zondagen zijn er volop mogelijkheden en kan het voordeel oplopen tot 10% of zelfs 20% ten opzichte van reguliere prijsstelling. Via de website is de actuele prijsvoering te vinden.
De prijs hoeft niet altijd gelijk te zijn
Eigenaar Richard van Leeuwen licht toe: “Een steak of een glas wijn hoeft niet altijd hetzelfde te kosten. Op een rustige maandagavond waar we toch het personeel hebben staan en de koeling gevuld is kan het voor minder weg dan op een drukbezochte zaterdagavond.”
In het restaurantwezen zorgt deze stap naar verwachting voor een revolutie, Al zijn consumenten al gewend aan flexibele prijzen in andere sectoren zoals de luchtvaart en hotellerie.
De introductie van dynamic pricing markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van The Harbour Club. Director of Food & Beverage Nick ten Hove licht toe: “Ondanks lagere marges kunnen we dankzij slimme omgang met waste management toch de gewenste resultaten behalen.”
NLVegan Fair serveert een combinatie van beurs, festival en lezingen in Laurenskerk
Nabati brengt Jordaanse streetfood naar Rotterdam
Piloteditie Rotterdam Coffee Fest viert koffiecultuur in Timmerhuis
Een culinaire wereldreis in eigen stad
Madaq heeft een boutique vol bonbons, room- en sorbetijs en macarons in de Koopgoot
De Grote Uitagenda Kapsalontest
Eurekaweek 2025! Tips voor studenten (en natuurlijk alle andere Rotterdammers)
Herdenking en Floating Pasar belichten Indische, Molukse, Javaans-Surinaamse en Peranakan-Chinese cultuur
Terrassen in het groen
Stadhuisplein is weer compleet met heropening Coconuts
Combineer je bezoek aan het Depot met een diner bij Renilde op het dak
Pop-up Rooftopbar Before Sunset strijkt neer op het dakterras van het Depot
Beau met een geheel eigen karakter op het Stadhuisplein
Unity in Diversity toont alle 170 culturen in Rotterdam
Doppio Espresso bij Erasmus MC geeft gratis ijskoffie weg
Mediterrane Bar Picar nieuw op Schiedamse Vest
Heerlijk haring happen kan hier
Tim by Harries serveert verfijnd eten aan de keukentafel
BANK15 zet acht foodmakers op het Grotekerkplein
De uittips van Renée de Laat
Aftrap Koken met Status bij Multi Multi
Markt Centraal is een wekelijkse streetfoodmarkt op de binnenplaats van het Groot Handelsgebouw
Pak hier een terrasje
Juni is de eerste wijn- en kaasbar in Rotterdam
Bar Bocht geopend naast Restaurant Rotonde
World Paloma Day in Rotterdam
Hier moet je naartoe met moeder
Bon Ton Rotterdam biedt enkel mannelijke strippers
Tien dagen lang proost de stad op het beste van Rotterdams craftbeer
Lekker eten en drinken bij deze foodfestivals in 2025
De uittips van cabaretduo Joosen en de Jager
SUPPER brengt Dine & Dance naar Laurenskerk
Smash serveert de eerste hamburger rave van Nederland
Nieuw restaurant MUSUBU verbindt gasten met de Japanse cultuur
Peentje van de Binnenweg bij Leeszaal West
Ruim 100 Vrijheidsmaaltijden en stadsbrede kunstexpositie op 5 mei
Monumentaal pand aan de Oude Binnenweg is nieuwe thuisbasis voor smashburgers van Drippy's
Pasen in Rotterdam! Van eieren schilderen met kunstenaar Inge Aanstoot tot zoektochten
Pasen is brunchen, geniet bij deze (nieuwe) horecalocaties
Elio is de nieuwe queerlocatie op de Van Oldenbarneveltstraat
Bobby’s Dry Gin en De Bonte Koe lanceren exclusieve gin-chocoladereep
Het buitenseizoen voor zonnige locaties gaat weer beginnen
Wakuli opent meteen twee locaties in Rotterdam
De uittips van Jermaine Berkhoudt (MAIN)
De uittips van Wessel Klootwijk
De uittips van Steve Riddm
BANK15 zoekt foodmakers voor Proefwerk op het Grotekerkplein
De uittips van Hans Dorchain
Ook iftars in het theater
Eet eens bij deze Rotterdamse restaurants tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg op donderdag de leukste tips en acties in je mail.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.