Parkheuvel serveert het Nazomer Menu
Restaurant Parkheuvel is een twee-Michelinsterren Restaurant, gelegen in Het Park. Chef Erik van Loo en zijn zoon Juliën hebben speciaal voor de nazomer een nieuw menu gecreëerd.
Met ingrediënten die passen bij dit seizoen. Van artisjok en gefermenteerde groenten tot een rouleaux van scharrelkip met dragonjus. Het menu is vanaf woensdag 4 september te bestellen. Het is een 5-gangen met 5 glazen wijn.
Over Parkheuvel
Parkheuvel is gevestigd in een modern, rond gebouw dat in 1988 werd ontworpen door architect Klunder. Het terras biedt een uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Cees Helder was de eerste eigenaar en hij ontving in 2002 als eerste chef-kok in Nederland 3 Michelinsterren.
In 2006 verkocht Helder Parkheuvel aan chef-kok Erik van Loo, die inmiddels ook 2 Michelinsterren heeft. Erik van Loo heeft zijn zoon Juliën als rechterhand en als Keuken Chef. Juliën staat voor een jonge generatie succesvolle chefs die compleet toegewijd zijn aan hun werk. Hij wil zijn vaardigheden constant verder ontwikkelen. Met oog voor de nieuwste trends in de gastronomie brengt hij klassiek en modern samen.