De Vegetarische Slager opent op Dierendag een slagerij op Pannekoekstraat
Na een tijdelijke lunchroom op Rotterdam Centraal Station opent De Vegetarische Slager een nieuwe, plantaardige Slagerij. De slagerszaak wordt geopend op Dierendag zal vijf dagen per week open zijn. In de zaak is een uitgebreid vegan assortiment te vinden maar ook exclusieve prototypes.
In de slagerij kunnen producten worden aangeschaft voor thuisgebruik, maar ook ter plekke kunnen bezoekers genieten van een menu. Hugo Verkuil, CEO van De Vegetarische Slager: “We zijn erg blij met de opening van de grootste plantaardige Slagerswinkel van Nederland. Wat deze Slagerij uniek maakt, is dat de producten in onze schappen plantaardig zijn en toch de herkenbare eigenschappen van vleesklassiekers hebben. Op smaak, structuur en voedingswaarde willen we geen concessies doen, en dat proef je. Daarbij werken we hier ook met nieuwe, handgemaakte producten die exclusief bij deze Slagerij te vinden zijn. Echt vakmanschap. Het assortiment in deze plantaardige Slagerij is daarmee niet alleen van hoge kwaliteit, maar blijft ook verrassend. Zo is elk bezoek de moeite waard.”
De Slagerij is het duurzame antwoord van De Vegetarische Slager op eerdere tijdelijke initiatieven, zoals pop up-restaurant De Vleesch Lobby in Den Haag en een vegetarische lunchroom op Rotterdam Centraal. De Vegetarische Slager heeft in de afgelopen dertien jaar op verschillende manieren gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen binnen de plantaardige voedselrevolutie. Zo won het merk meer dan 25 onderscheidingen. Ook bracht De Vegetarische Slager twee kookboeken uit.
Smakelijke hacks
Hugo Verkuil, De Vegetarische Slager: “Voor ons staat smaak centraal en daarom is sinds oprichting gewerkt met chefs en productontwikkelaars die de specifieke eigenschappen van vlees kennen. Dit leidde tot een breed assortiment aan succesvolle hacks. Deze nieuwe generatie plantaardige vleesproducten bieden de beleving van geliefde vleesklassiekers, zodat de overstap naar meer plantaardig makkelijker wordt dan ooit. In onze eigen Slagerij kunnen we onze expertise delen met elke bezoeker die van de heerlijke smaak en structuur van vlees houdt, maar ook de planeet en de dieren niet wil laten schieten.”
Locatie en openingstijden
De Slagerij is vanaf 4 oktober vijf dagen per week geopend, op dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 19 uur, en is gevestigd op de Pannekoekstraat 18A in Rotterdam.