Proef de lente! Ieder seizoen geeft zijn eigen heerlijke producten van het land. Tijdens de lente geniet je van de eerste voorjaarsgewassen: rabarber, sla, granen en ingemaakte wintergroente.
Tijdens het oogstdiner kookt topchef Pepijn Schmeink een menu met natuurinclusieve producten uit het Buijtenland van Rhoon. Lokaal, seizoensgebonden en gezond. Het driegangendiner is gemaakt met de gewassen van de boeren uit het Buijtenland. Iedere gang heeft een bijpassend lokaal drankje, gemaakt met de producten uit het Buijtenland. Van bier tot whisky en van appelsap tot appelcider.
Terwijl je geniet van wat het land ons brengt, vertellen boeren en makers over de producten. Tussen de gerechten door maak je een wandeling door de polder waar de producten groeien.
Reizend restaurant De Maaltuin in de Trompenburg tuinen
Taste World Fest - Caribbean Edition
Wijnreis van het ss Rotterdam
SOCOCO Koffieproeverij
Apéro Afterwork
Books & Bottles Boekenclub aan boord van het ss Rotterdam
Supper on Tour
Kloofdichters - Van wie is de stad?
Atelier Café met Lucie Havel
Multi Haring Party
Blijf op de hoogte
Pop uit je bubbel en ontvang wekelijks de laatste onvergetelijke tips en acties in je mailbox.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.