
Beau met een geheel eigen karakter op het Stadhuisplein
Beau heeft ontelbaar veel gezichten, precies zoals de stad. Het gloednieuwe horecaconcept van de groep Struisenburg Horeca, onder leiding van Marcel Maan (bekend van Cornelis en Café 't Fust) is het nieuwe gezicht op het iconische Stadhuisplein, met een geheel eigen karakter.
Overdag is Beau toegankelijk en is er al een ontbijt te bestellen met croissants, pain perdu en Oeuf Bénédictine. Tussen de middag zijn er voor lunch klassiekers met een twist zoals Baguette steak à la minute en Croissant pulled chicken. Tegen de avond dimmen de lichten dimmen, gaat het volume omhoog en zijn er cocktails. Het diner biedt dan onder meer steak beurre café de Paris, Escargots à la Bourguignonne, Entrecote, Eendenborst met frisse sinaasappelsaus, kumquat en aardappelpuree,
sliptong à la meunière en Mosselen classique en zijdezachte crème brûlée als ultieme afsluiter.
Parijse grandeur en instagrammable accenten
Het interieur is gerealiseerd door het Rotterdamse ontwerpcollectief Too Many Agencies. De inrichting ademt Parijse grandeur met moderne, over-the-top flair en instagrammable accenten. Kleine, maar sfeervolle zitplaatsen zorgen voor een intieme ervaring. Elegant en luxueus, met een eigenzinnig randje.
Met Beau en de herintroductie van iconen Café 't Fust en Coconuts heeft Struisenburg het hart van het Stadhuisplein weer in handen. De verbouwing gaat nog even door en er komt nog een nog te onthullen vierde horecaconcept bij.






Het interieur is gerealiseerd door het Rotterdamse ontwerpcollectief Too Many Agencies
Meer nieuwtjes lezen?
Lees nog meer tips, achtergrondverhalen en nieuws over Rotterdam.