We werken met bevroren fruit uit het Voedselbos en maken de meest fantastische creaties hiermee.
In het Voedselbos van Trompenburg Tuinen is bijna het hele jaar door iets te oogsten. In de laatste jaren zijn ook de fruitbomen rijker en rijker aan fruit geworden. Veel fruit wordt direct verwerkt, andere wordt ingevroren om later iet lekkers mee te kunnen maken. Meestaal denken wij aan jam of chutney, maar wist jij dat je ook verfrissende drankjes en azijn kan maken? Fruit wordt al eeuwenlang op deze manier verwerkt. Door persen, pureren of vergisten ontstaan sappen, smoothies, siropen en zelfs wijn of azijn. Zo blijft de smaak van het seizoen bewaard.
Cursus aandachtig wandelen met elkaar / Mindful Walking Together
Kennismakingsworkshop Dansen met je Kind
Kennismakingsworkshop Peuterdans
Kennismakingsworkshop Keramiek Handvormen
Sample Science - From Cat to Kick in Ableton Live
Draden van ons Nederlandse slavernijverleden
Schilderworkshop Charlois
Kennismakingsworkshop Tekenen en Schilderen
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg op donderdag de leukste tips en acties in je mail.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.