Spring naar hoofdinhoud
Agenda

Voedselbos Workshop – Verwerken van fruit tot siroop, shrubs, azijn en likeur

We werken met bevroren fruit uit het Voedselbos en maken de meest fantastische creaties hiermee.

In het Voedselbos van Trompenburg Tuinen is bijna het hele jaar door iets te oogsten. In de laatste jaren zijn ook de fruitbomen rijker en rijker aan fruit geworden. Veel fruit wordt direct verwerkt, andere wordt ingevroren om later iet lekkers mee te kunnen maken. Meestaal denken wij aan jam of chutney, maar wist jij dat je ook verfrissende drankjes en azijn kan maken? Fruit wordt al eeuwenlang op deze manier verwerkt. Door persen, pureren of vergisten ontstaan sappen, smoothies, siropen en zelfs wijn of azijn. Zo blijft de smaak van het seizoen bewaard.

Alle data

Datum Tijd Locatie Ticketlink
Zo 19 okt 11:00 - 12:30 Koop tickets

Volg het event

Advertentie

Meer nieuwtjes lezen?

Lees nog meer tips, achtergrondverhalen en nieuws over Rotterdam.

Toch iets anders?

Bekijk wat er nog meer te doen is in Rotterdam.

Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam
We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.