Hoe maak je van eikels, die je opraapt, lekker eten?
We leren hoe we ons eigen meel kunnen conserveren van eikels uit het voedselbos. Je kunt verwachten dat je een verscheidenheid aan hapjes kunt proberen
Eikels, het vergeten voedsel van het bos.
Eikels, de vruchten van de eik, zijn rijk aan zetmeel en werden vroeger vaak verwerkt tot meel. In tijden van schaarste waren eikels een waardevolle voedselbron maar ook tegenwoordig kunnen wij ze in lekkere gerechten verwerken. Van eikelbrood of pannenkoeken tot eikelkoffie en koekjes. Met meer dan 300 verschillende eikensoorten in Trompenburg zijn er volop mogelijkheden om dit vergeten voedsel opnieuw te ontdekken.
Cursus aandachtig wandelen met elkaar / Mindful Walking Together
Kennismakingsworkshop Dansen met je Kind
Kennismakingsworkshop Peuterdans
Kennismakingsworkshop Keramiek Handvormen
Sample Science - From Cat to Kick in Ableton Live
Draden van ons Nederlandse slavernijverleden
Schilderworkshop Charlois
Kennismakingsworkshop Tekenen en Schilderen
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg op donderdag de leukste tips en acties in je mail.
Cookies op de website van Uitagenda Rotterdam We gebruiken cookies waarmee we onze website en advertenties persoonlijker en relevanter maken. Als je niet akkoord gaat, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.