Om de internationale fans van het Songfestival toch het Rotterdamse gevoel mee te geven, is het (kook)boek Smaak van Rotterdam ontwikkeld. Dit kijkje in de veelzijdige keuken van de stad is niet alleen een visitekaartje naar buiten toe, maar ook een mooie manier om iets terug te geven aan de Rotterdammers zelf.
In het boek staan niet alleen recepten, maar ook tal van andere ingrediënten die de stad vormen tot wat die is. Denk aan kunst en cultuur, duurzaamheid, innovatie en de Rotterdamse haven. Ook lees je inspirerende verhalen van Rotterdammers als Shirma Rouse, Tymon de Laat en Sabine Biesheuvel.
De recepten in het boek komen van topchef Terry Priem. Hij is aan de slag gegaan met 41 lokale gerechten van de landen die meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Bij elk recept kun je een verrassende Rotterdamse twist verwachten.
Met dit boek wordt ook letterlijk iets teruggegeven aan de stad. Van ieder verkocht exemplaar gaat een bijdrage naar Fröbel: een horecaonderneming in Rotterdam die gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking.
Klik hier voor meer info en bestellen